Banketinio pasiūlymo meniu

Šalti užkandžiai:400 g/1 asm.

  • Mėsos vyniotinis su malta mėsa
  • Vištienos vyniotinis su abrikosais
  • Sūrių rinkinys prie vyno
  • Marinuotos alyvuogės

Vieno kąsnio užkandėlės:

  • „Biskvitiniai šaukšteliai“ su lašiša
  • „Biskvitiniai šaukšteliai“ su tunu
  • „Biskvitiniai šaukšteliai“ su kumpiu
  • Tortilijos jautiena (aštrios)
  • Tortilijos su lašiša
  • Tortilijos su vištiena

Salotos:

  • Graikiškos
  • Cezario su vištiena
  • Salotos su tunu

Užkandžiai prie alaus:

  • Įvairūs suriai prie alaus (Medžiotojų, Džiugas, Vilnius)
  • Kepta duona su česnaku
  • Gruzdinti kalmarų žiedai
  • Vištienos juostelės tešloje
  • Žuvies juostelės tešloje
  • Svogūnų žiedai tešloje

Karšti patiekalai:

  • Vištiena voveraičių padaže 140/100/150/50/10
  • Česnakinė kiaulienos sprandinė 140/150/150/20
  • Kiaulienos kepsnys su miško grybų padažu 120/100/150/100/10

Pusryčių meniu 300g./1 asm.:

  •  Šonkauliukai kepti tikrame duonkepyje su raugintais troškintais kopūstais ir bulvėmis su kąstiniu

Įskaičiavome šias paslaugas:

  • Apgyvendinimas, patalynė, rankšluosčiai
  • Serviruotė:  staltiesės, servetėlės, žvakės
  • 2 aptarnautojai nuo 19:00 iki 01:00 val. ir 09:00 iki 13:00 val.
  • Galutinis sodybos sutvarkymas

Atvykimo-išvykimo laikas:

Atvykimo laikas nuo 18 val.
Išvykimo laikas iki 14 val.

<< Grįžti į Švenčiantiems